ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Με Ολλανδούς οπαδούς το ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στην OPAP Arena

Όπως τονίζεται, ο «Αίαντας» θα πάρει για το ματς της OPAP Arena 1.555 εισιτήρια

Με Ολλανδούς οπαδούς το ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στην OPAP Arena

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στο πρώτο της εντός έδρας ματς, για τους ομίλους του Europa League και οι Ολλανδοί φαίνεται πως θα έχουν τη στήριξη των οπαδών τους στην “OPΑP Arena”.

Μπορεί αρχικά να υπήρχαν δημοσιεύματα από την Ολλανδία που ανέφεραν πως δεν αποκλείεται να υπάρξει απαγορευτικό για τους οπαδούς του Άγιαξ, για τα εκτός έδρας ματς της ομάδας με ΑΕΚ και Μαρσέιγ, παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Βάσει των όσων αναφέρουν πλέον οι Ολλανδοί, ο Άγιαξ θα έχει οπαδούς στο ματς στην έδρα της ΑΕΚ, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Όπως τονίζεται, ο “Αίαντας” θα πάρει για το ματς της “OPAP Arena” 1.555 εισιτήρια.

Όπως αναφέρεται στα σχετικά ρεπορτάζ, για το ματς της 5ης Μαΐου, “… τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μόνο ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται. Στην Αθήνα θα ελεγχθεί αν το όνομα στο εισιτήριό ταιριάζει με το όνομα της ταυτότητάς του κατόχου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε πως το 2018, το ματς των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ για τους ομίλους του Champions League είχε στιγματιστεί από σοβαρά επεισόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.