ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μεξικό: Έπεσαν πυροβολισμοί στον αγώνα Τιχουάνα – Τσίβας – Δείτε βίντεο 

Το σκηνικό άρχισε εντός του γηπέδου, στις εξέδρες, όταν οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια

Μεξικό: Έπεσαν πυροβολισμοί στον αγώνα Τιχουάνα – Τσίβας – Δείτε βίντεο 

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στον αγώνα Τιχουάνα – Τσίβας και υπάρχει και σοβαρά τραυματίας.

Το σκηνικό άρχισε εντός του γηπέδου, στις εξέδρες, όταν οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια και… του έδωσε και κατάλαβε αφού τα επεισόδια δεν σταματούσαν με τίποτα. Και όχι μόνο δεν σταματούσαν αλλά συνεχίστηκαν και στο πάρκινγκ του γηπέδου, όπου βγήκαν όπλα.

Όπως αναφέρουν τα μεξικάνικα ΜΜΕ, δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τους πυροβολισμούς και ο ένας εκ των δύο, 25 ετών, είναι σε κρίσιμη κατάσταση αφού η σφαίρα τον βρήκε στο κεφάλι…

«Απόψε, οι κρατικές αρχές στην πόλη Τιχουάνα μας ανέφεραν ένα λυπηρό περιστατικό που συνέβη έξω από το Estadio Caliente. Το διοικητικό συμβούλιο της Τιχουάνα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τις αρχές και με τη Liga MX, για να διαθέσει όλους τους πόρους και τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για να βοηθήσουν στην αποσαφήνιση των γεγονότων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο η Liga MX όσο και η Τιχουάνα θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την εξέλιξη αυτής της ατυχούς κατάστασης προκειμένου να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα με βάση τις σχετικές έρευνες από τις αρμόδιες αρχές», ανέφερε η Λίγκα στην επίσημη ενημέρωσή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.