ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Μοντέλο κινδυνεύει με 2 χρόνια φυλάκισης μετά από ψευδείς κατηγορίες για βιασμό από τον Τ.Ερνάντες

Η δίκη θα πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου στη Μάλαγα

Μοντέλο κινδυνεύει με 2 χρόνια φυλάκισης μετά από ψευδείς κατηγορίες για βιασμό από τον Τ.Ερνάντες

Το μοντέλο του Instagram, Λ.Κρεμλέβα, με καταγωγή από τη Ρωσία βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης δύο ετών, έπειτα από τις ψευδείς κατηγορίες για βιασμό από τον ποδοσφαιριστή Τ.Ερνάντες, όσο εκείνος αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Λ.Κρεμλέβα απέκτησε τη φήμη της ως μοντέλο σε τηλεοπτικές εκπομπές στην Ισπανία και κυρίως μέσω του Instagram.

Η ιστορία είναι παλιά. Η κοπέλα είχε ισχυριστεί ότι ο Τ.Ερνάντες τη βίασε μέσα σε ένα πολυτελές Porsche Cayenne κοντά σε ένα νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία το 2017. Υποστήριξε επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής την έσπρωξε έξω από το όχημα, προκαλώντας της τραυματισμούς στα γόνατα. Παρά τους ισχυρισμούς της, ο Τ.Ερνάντες ανέφερε ότι η σεξουαλική πράξη ήταν συναινετική και η υπόθεση έκλεισε, αφού οι αρχές δεν βρήκαν αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξουν τα εγκλήματα που κατήγγειλε η Λ.Κρεμλέβα.

Ωστόσο μετά από νέα έρευνα και υλικό από κάμερες ασφαλείας αποδείχθηκε ότι οι τραυματισμοί της προήλθαν από ένα ατύχημα έξω από το νυχτερινό κέντρο, γεγονός που οδήγησε τους εισαγγελείς να την κατηγορήσουν για ψευδή κατηγορία κατά του ποδοσφαιριστής, επειδή ο Τ.Ερνάντες αρνήθηκε να την πάει σπίτι μετά τη συναινετική τους επαφή.

Η Λ.Κρεμλέβα φέρεται να συνελήφθη το 2020 ωστόσο η ίδια το είχε αρνηθεί και έγραψε στα social media: «Δεν έχω συλληφθεί. Δεν έχω καταδικαστεί για κανένα έγκλημα. Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί». model_4 model

Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 28 Οκτωβρίου στη Μάλαγα (αφού όλα έγιναν στην Ισπανία), ενώ οι εισαγγελείς ζητούν ποινή φυλάκισης δύο ετών και πρόστιμο 12.000 λιρών, εάν κριθεί ένοχη για ψευδείς κατηγορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τ.Ερνάντες, που πλέον παίζει στη Μίλαν, δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα βρεθεί στη δίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.