ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ'τον Τάιλερ και μπρος»!

Μπαρτσελόνα: Μέχρι το 2025 θα εξοφλήσει τα χρέη της στον Λιονέλ Μέσι

Τα χρέη εκτοξεύτηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Μπαρτσελόνα: Μέχρι το 2025 θα εξοφλήσει τα χρέη της στον Λιονέλ Μέσι

Μέχρι το 2025, αναμένεται η Μπαρτσελόνα να εξοφλήσει τα χρέη της προς τον Λιονέλ Μέσι.

Τα χρέη εκτοξεύτηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19 και τόσο ο Μέσι όσο και οι Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς είχαν επιδείξει κατανόηση προς την οικονομική κατάσταση της ομάδας, συμφωνώντας να καθυστερήσουν την καταβολή των οφειλομένων ποσών.

Σύμφωνα με την «AS,» η Μπαρτσελόνα προγραμματίζει να ολοκληρώσει την εξόφληση των χρεών της προς τον Μέσι και τους άλλους δύο παίκτες μέχρι το 2025. Για αυτό και παρά το γεγονός ότι ο Αργεντινός σταρ έχει φύγει από την ομάδα εδώ και περισσότερα από τρία χρόνια, εξακολουθεί να εμφανίζεται στο μπάτζετ του συλλόγου.

Στην επερχόμενη γενική συνέλευση της Μπαρτσελόνα, που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Οκτωβρίου, αναμένεται να παρουσιαστεί ο επίσημος οικονομικός απολογισμός της ομάδας, όπου θα περιλαμβάνονται και οι προβλέψεις για τις εκκρεμείς οφειλές προς πρώην και νυν παίκτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην αυτή την οικονομική της έκθεση, ο ισπανικός σύλλογος θα αναλύσει ότι μπορεί να καλύψει το υπόλοιπο των χρεών της μέχρι το 2025, κυρίως χάρη σε νέες και ανανεωμένες χορηγίες, όπως το ανανεωμένο συμβόλαιο με τη Nike και τα αυξημένα έσοδα από την επιστροφή στο ανακαινισμένο «Καμπ Νόου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.