
Μετά από μήνες έντασης και νομικών αντιπαραθέσεων, ήρθε η μεγάλη ανατροπή για τον Ντάνι Άλβες. Το Εφετείο της Καταλονίας αποφάσισε να αθωώσει τον πρώην Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή από την κατηγορία του βιασμού, ανατρέποντας την πρωτόδικη καταδίκη του σε 4,5 χρόνια φυλάκισης.
Η απόφαση αυτή έρχεται να ταράξει τα δεδομένα στην υπόθεση που συγκλόνισε την ποδοσφαιρική κοινότητα και να βάλει τέλος σε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες δικαστικές διαδικασίες των τελευταίων ετών.
Θυμίζουμε πως ο Ντάνι Αλβες καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 4,5 χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό νεαρής γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη, αλλά είχε αποφυλακιστεί εν συνεχεία τον περασμένο Μάρτιο, ενόψει της εκδίκασης της Έφεσης, δίνοντας 1 εκατ. ευρώ ως εγγύηση.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.