ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε αεροπλάνο με είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους Τουρκίας-Συρίας

Αγόρασε σκηνές, πακέτα με φαγητό, μαξιλάρια, κουβέρτες, κρεβάτια, φαγητό για μωρά, γάλα και ιατρικές προμήθειες

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε αεροπλάνο με είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους Τουρκίας-Συρίας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και έσπευσε να βοηθήσει ανθρώπους που επλήγησαν από το φονικό σεισμό στην Τουρκία και στην Συρία.

Σύμφωνα με την «DailyMail», ο Κριστιάνο Ρονάλντο ναύλωσε κι έστειλε ολόκληρο αεροπλάνο με βοήθεια, για τους σεισμόπληκτους από την Τουρκία και την Συρία.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγόρασε σκηνές, πακέτα με φαγητό, μαξιλάρια, κουβέρτες, κρεβάτια, φαγητό για μωρά, γάλα και ιατρικές προμήθειες, τα οποία γέμισαν ένα αεροπλάνο.

Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος είναι πρεσβευτής σε οργανώσεις όπως οι «Save the Children», «Unichef» και «World Vision», ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προχωρήσει σε ανάλογες κινήσεις, έχοντας σημαντική φιλανθρωπική δράση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.