ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την Μπότεφ Πλόβντιβ για πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League

Εκεί κατά πάσα πιθανότητα θα τον περιμένει ο Άγιαξ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την Μπότεφ Πλόβντιβ για πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει «μάχη» σήμερα (21:00, CosmoteSport1) με την Μπότεφ Πλόβντιβ στη Βουλγαρία, με στόχο την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα τον περιμένει ο Άγιαξ.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με νίκη στο ΟΑΚΑ (2-1) και θέλουν να κρατήσουν τα θετικά στοιχεία που έδειξαν στον πρώτο αγώνα με τους Βούλγαρους και να εξαλείψουν τις αδυναμίες τους, καθώς σε περίπτωση πρόκρισης θα πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν δυνατότερο αντίπαλο (σ.σ. ο «Αίαντας» είχε νικήσει στο πρώτο ματς με 1-0 τη Βοϊβοντίνα).

Το μήνυμά του για τη ρεβάνς στη Βουλγαρία έστειλε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Ντιέγκο Αλόνσο, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να επιθυμεί οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι σε όλα το 90λεπτο.

«Να είμαστε σε ολόκληρο τον αγώνα όπως στα πρώτα εβδομήντα λεπτά του ΟΑΚΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Οι απουσίες, η «πρώτη» του Τετέ και η πιθανή ενδεκάδα

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν υπολογίζει τους Σένκεφελντ και Βιλένα οι οποίοι δεν ταξίδεψαν στη Βουλγαρία λόγω ίωσης.

Αντίθετα, για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεσή του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τετέ, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, ο Ντραγκόφσκι αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Μλαντένοβιτς, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Ίνγκασον με τον Γεντβάι οι δύο στόπερ. Ο Αράο μαζί με τον Τσέριν οι δύο κεντρικό μέσοι. Μαντσίνι, Τζούρισιτς στα «φτερά», ο Μπακασέτας επιτελικός μέσος και στη κορυφή ο Γερεμέγεφ, με τους Μαξίμοβιτς και Κώτσιρα να διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.