ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Τουρκία (βίντεο)

Μπήκε στο ματς στο 83ο λεπτό και σκόραρε δύο λεπτά αργότερα

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Τουρκία (βίντεο)

Ο ορισμός της «χρυσής αλλαγής»! Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Τουρκία, χαρίζοντας στην Ανκαραγκουτσού την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Κασίμπασα στην τουρκική Superlig.

Η Ανκαραγκουτσού είχε μείνει πίσω στο σκορ από το 58′ και ο προπονητή της έριξε στο ματς τον Χατζηγιοβάνη στο 83′, για να σκοράρει ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ, δύο λεπτά αργότερα.

Εκμεταλλευόμενο μία ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πλάσαρε ουσιαστικά σε κενή εστία και άνοιξε… λογαριασμό στο τουρκικό πρωτάθλημα, χαρίζοντας το βαθμό στην ομάδα του.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/S0CIALF00TBALL/status/1588598262545944576

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.