ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι οπαδοί της Ρόμα πήραν το κυνήγι τον αρχηγό της ομάδας Πελεγκρίνι μετά την απόλυση του Ντε Ρόσι (βίντεο)

Τον έβριζαν στο δρόμο

Οι οπαδοί της Ρόμα πήραν το κυνήγι τον αρχηγό της ομάδας Πελεγκρίνι μετά την απόλυση του Ντε Ρόσι (βίντεο)

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ένας από τους αγαπητούς παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της Ρόμα, ο οποίος είχε διαδεχθεί πέρσι τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της, απολύθηκε σήμερα το πρωί από τη διοίκηση των τζιαλορόσι καθώς μετά από 4 αγώνες έχει 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Για τους τιφόζι όμως την ευθύνη για την κακή πορεία της ομάδας δεν την είχε ο Ντε Ρόσι, αλλά οι ποδοσφαιριστές και αποφάσισαν να τους δείξουν το τι πιστεύουν.

Όταν οι ποδοσφαιριστές έφτασαν στον προπονητικό κέντρο της Τριγκορία (όπου ήδη βρισκόταν ο Ιβάν Γιούριτς που ορίστηκε νέος προπονητής) αυτός που συγκέντρωσε την οργή των οπαδών ήταν ο αρχηγός της ομάδας Λορέντζο Πελεγκρίνι.

Οι αγανακτισμένοι τιφόζι σταμάτησαν το αυτοκίνητο του στην είσοδο του αθλητικού κέντρου με τον Πελεγκρίνι να κατεβάζει το παράθυρο του και να ακούει να του φωνάζουν «πόσους προπονητές θα διώξεις ακόμη». Ο Πελεγκρίνι αντέδρασε λέγοντας «μην το λες αυτό σε εμένα, εγώ δεν έχω καμία σχέση», αλλά αυτό εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον κόσμο με τον ποδοσφαιριστή να φεύγει ακούγοντας διάφορες βρισιές και κατάρες…

Ωστόσο τα χειρότερα έγιναν στο φινάλε της προπόνησης, όταν πλέον είχε νυχτώσει, αλλά ο κόσμος που είχε μαζευτεί έξω από το γήπεδο ήταν περισσότερος, καθώς η αντίδραση και τα όσα είπε ο Πελεγκρίνι κατά την είσοδο του προκάλεσαν μεγαλύτερες αντιδράσεις..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι όταν ο αρχηγός των Ρωμαίων εμφανίστηκε στην έξοδο πέρα από τις έντονες αποδοκιμασίες, οι τιφόζι τον πήραν στο κυνηγητό με τους αστυνομικούς που είχαν κληθεί από τη διοίκηση να προσπαθούν να τους συγκρατήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.