ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολλανδία: Διαιτητής τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό αφού πανηγύριζε τον τίτλο με ομάδα που σφύριζε

Έδειξε τέσσερις κόκκινες στους αντιπάλους και έδωσε 15 λεπτά καθυστερήσεις για να σκοράρει η ομάδα του

Ολλανδία: Διαιτητής τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό αφού πανηγύριζε τον τίτλο με ομάδα που σφύριζε

Με ισόβιο αποκλεισμό τιμωρήθηκε ο διαιτητής Γιαν Σμιτ από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας, αφού πανηγύριζε τον τίτλο που κατέκτησε ομάδα στον αγώνα της οποίας είχε σφυρίξει.

Από τις τέσσερις κόκκινες στη φιέστα του τίτλου

Ο Γιαν Σμιτ ήταν διαιτητής στον αγώνα του St. George και της SV De Valken για την τέταρτη κατηγορία της Ολλανδίας, κατά τη διάρκεια του οποίου έδειξε τέσσερις κόκκινες σε παίκτες των φιλοξενούμενων, ενώ έδωσε και 15 λεπτά καθυστερήσεις προκειμένου να σκοράρουν οι γηπεδούχοι.

Αργότερα, ο Σμιτ εντοπίστηκε να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον St. George, τραγουδώντας τον ύμνο της ομάδας με τον τίτλο στα χέρια του και τους παίκτες να τον αποθεώνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είναι λογικό, όλα τα παραπάνω έγιναν αντιληπτά από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας, η οποία κι αποφάσισε να τον αποκλείσει δια παντός από τον χώρο της διαιτησίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.