ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί παίκτης της σεζόν στο Conference League

Μέτρησε 11 γκολ και μια ασίστ σε 9 αγώνες

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί παίκτης της σεζόν στο Conference League

Ο Mαροκινός επιθετικός Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της τρέχουσας σεζόν στο Europa Conference League, όντας ο  μεγάλος πρωταγωνιστής στην πορεία του Ολυμπιακού ως την ιστορική κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Ελ Κααμπί, ο οποίος ήταν ο «χρυσός» σκόρερ του τελικού με τη Φιορεντίνα, μέτρησε 11 γκολ και μια ασίστ σε 9 αγώνες. Η ανάδειξη του, λοιπόν, σε κορυφαίο παίκτη της σεζόν στη διοργάνωση, δεν προκαλεί έκπληξη και μοιάζει περισσότερο με τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ελ Κααμπί έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ φάση διοργάνωσης της UEFA.

Το ρεκόρ κρατούσαν οι Καρίμ Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρανταμέλ Φαλκάο με δέκα γκολ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μαροκινός διαδέχεται τους Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ) και Λορέντσο Πελεγκίνι (Ρόμα), οι οποίοι κέρδισαν το βραβείο πέρσι και πρόπερσι, αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.