ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Π.Γκουαρντιόλα για Λ.Μέσι: «Για εμένα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών»

«Ίσως αυτό είναι έλλειψη σεβασμού προς τον Πελέ και τον Μαραντόνα»

Π.Γκουαρντιόλα για Λ.Μέσι: «Για εμένα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον Λ.Μέσι με τον οποίο συνεργάστηκε για τέσσερα χρόνια στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ουκ ολίγες φορές αποθεώσει τον Αργεντινό που μαζί του κατέκτησε τρεις τίτλους στην La Liga και δύο Champions League.

«Για μένα είναι εύκολο να πω ότι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, αλλά όλα τα αστέρια συγκεντρώθηκαν την κατάλληλη στιγμή», είπε ο Π.Γκουαρντιόλα στην ιταλική τηλεοπτική εκπομπή «Che Tempo Che Fa».

«Αν είναι ο GOAT; Ίσως αυτό είναι έλλειψη σεβασμού προς τον Πελέ και τον Μαραντόνα, αλλά για μένα είναι. Δεν έχω δει ποτέ κάποιον σαν αυτόν ως προπονητής, δεν μπορείς να φανταστείς να διατηρεί αυτή τη συνέχεια για 15-20 χρόνια. Όταν τον βλέπεις από κοντά, σκέφτεσαι τον Τάιγκερ Γουντς ή τον Μάικλ Τζόρνταν, είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του».

Η λατρεία του Π.Γκουαρντιόλα για τον Λ.Μέσι
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Π.Γκουαρντιόλα κατατάσσει τον Λ.Μέσι ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, έχοντας χαιρετίσει τα επιτεύγματα του ουκ ολίγες φορές. Όλοι έχουν άποψη, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι εκεί, με τον καλύτερο όλων των εποχών, είχε πει τότε ο Πεπ. «Για μένα είπα πολλές φορές, είναι ο καλύτερος, αλλά θα είναι δύσκολο να το καταλάβω».

«Ενας παίκτης μπορεί να εμφανιστεί και να ανταγωνιστεί αυτό που έκανε τα τελευταία 50 έως 70 χρόνια, αλλά οι άνθρωποι που είδαν τον Πελέ ή τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο ή τον Μαραντόνα, μπορούν να πουν τον αγαπημένο τους.»

«Κατά τη γνώμη τους είναι συναισθηματικοί. Αλλά από την άλλη πλευρά, αν δεν είχε κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, η γνώμη μου για το τι έχει κάνει για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, δεν θα είχε αλλάξει απολύτως τίποτα. Φυσικά, για αυτόν είναι το τελευταίο επίτευγμα ενός απίστευτη καριέρα», είχε αναφέρει και παλαιότερα ο Ισπανός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.