ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Α.Σαμαράς χθες! Νόμιζες, ακούγοντάς τον, ότι διάβαζες τα ρεπορτάζ του pronews.gr. Welcome to the club!

Ποσοστό μετοχών στη Γουέστ Χαμ ετοιμάζεται να αγοράσει ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Η προσωπική του περιουσία εκτιμάται κοντά στα 500 εκατομμύρια ευρώ με τον ίδιο να έχει επενδύσει σε διάφορες επιχειρήσεις

Ποσοστό μετοχών στη Γουέστ Χαμ ετοιμάζεται να αγοράσει ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Ποσοστό μετοχών στη Γουέστ Χαμ ετοιμάζεται να αγοράσει ο Σακίλ Ο’ Νιλ.

Ο θηριώδης σέντερ με την σπουδαία καριέρα στο NBA (Ορλάντο, Λέικερς, Μαϊάμι οι πιο σημαντικοί σταθμοί στην καριέρα του) μετά την απόσυρση του από τα παρκέ (2011) έχει εξελιχθεί σ’ έναν από τους κορυφαίους τηλεσχολιαστές αλλά κυρίως σ’ έναν σπουδαίο επιχειρηματία.

Η προσωπική του περιουσία εκτιμάται κοντά στα 500 εκατομμύρια ευρώ με τον ίδιο να έχει επενδύσει σε διάφορες επιχειρήσεις (Papa John’s, Krispy Kreme, Five Guys Burgers, Auntie Annie’s Pretzels), ενώ παρόλο που έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση εδώ και πολλά χρόνια εξακολουθεί να κερδίζει πολλά εκατομμύρια τον χρόνο από τις χορηγικές συμφωνίες του.

Ο Ο’ Νιλ την περασμένη σεζόν είχε βρεθεί στο Λονδίνο και παρακολούθησε αγώνα της Γουέστ Χαμ, προκαλώντας ένα σχετικό ενδιαφέρον, ωστόσο το θέμα… ξεχάστηκε. Τώρα όμως οι Άγγλοι το επανέφεραν τονίζοντας ότι έχει ξεκινήσει επαφές με τους ιδιοκτήτες της λονδρέζικης ομάδας.

Η Γουεστ Χαμ αποτελεί ιδιοκτησία τεσσάρων μεγάλων επενδυτών με τον Ντέιβιντ Σάλιβαν να κατέχει το 38,8% των μετοχών του συλλόγου, ενώ η Βανέσα Γκολντ, κόρη του Ντέιβιντ Γκολντ που απεβίωσε τον Ιανουάριο του 2023, κατέχει το 25,1%. Ο Τσέχος δισεκατομμυριούχος Ντάνιελ Κρετίνσκι έχει μερίδιο 27% στα “σφυριά” και ο Αμερικανός επενδυτής Άλμπερτ Τριπ Σμιθ κατέχει 10%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε ότι Αμερικανούς ιδιοκτήτες μεταξύ άλλων έχουν οι Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ είναι μέτοχος μειοψηφίας), ενώ οι Ράιαν Ρέινολντς, Ρομπ ΜακΈλενεϊ έχουν αγοράσει την ουαλική Ρέξαμ κι ο Γουίλ Φέρελ έχει ποσοστό μετοχών στη Λιντς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.