ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ'τον Τάιλερ και μπρος»!

Πρώην παίκτης της Premier League κατηγορείται για βιασμό

Το όνομα του φερόμενου δράστη δεν έχει γίνει γνωστό για νομικούς λόγους

Πρώην παίκτης της Premier League κατηγορείται για βιασμό

Εκτενές ρεπορτάζ της The Sun αναφέρει ότι η αγγλική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός πρώην ποδοσφαιριστή της Premier League, μετά από καταγγελία γυναίκας για βιασμό.

Το όνομα του φερόμενου δράστη δεν έχει γίνει γνωστό για νομικούς λόγους, αλλά τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι γεννήθηκε στο εξωτερικό και έχει παίξει για διάφορους αγγλικούς συλλόγους, καθώς και για την εθνική ομάδα της χώρας του.

Όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ και επέστρεψαν μαζί στο ξενοδοχείο «Corinthia Hotel» στο Λονδίνο που είχε κάνει κράτηση η κοπέλα.

Η γυναίκα, όμως, λίγη ώρα μετά κατέβηκε στη ρεσεψιόν πολύ ταραγμένη και ανέφερε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση. Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου κάλεσαν την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ η έρευνα της αγγλικής αστυνομίας συνεχίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.