Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε την κατάκτηση του τέταρτου σερί πρωταθλήματος στην Premier League καθώς νίκησε τη Γουέστ Χαμ 3-1.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε εντός έδρας της Γουέστ Χαμ με 3-1 και σήκωσε την κούπα στο Έτιχαντ, με τον Φόντεν να πετυχαίνει τα δύο πρώτα γκολ της Σίτι και τον Ρόδρι να σημειώνει το τρίτο τέρμα.

Η Άρσεναλ ήλπιζε σε στραβοπάτημα της Σίτι, έκανε έστω και δύσκολα το καθήκον της κόντρα στην Έβερτον (2-1), αλλά τερμάτισε και πάλι πίσω από την ομάδα του Μάντσεστερ.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ, οι “Κόκκινοι” επικράτησαν εντός έδρας της Γουλβς με 2-0 και τερμάτισαν στην τρίτη θέση, ενώ την πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League συμπλήρωσε η Άστον Βίλα, παρά τον διασυρμό της (5-0) από την Κρίσταλ Πάλας.

Την πέμπτη θέση και το εισιτήριο για το Europa League της νέας περιόδου πήρε η Τότεναμ, ενώ η Τσέλσι πήρε το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη “κλείδωσε” και επίσημα για ακόμα μία χρονιά την παρουσία της στην Premier League, με τις Λούτον, Μπέρνλι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να υποβιβάζονται.