Ένταση επικρατεί στις σχέσεις μεταξύ των δύο μεγαλομετόχων της Τσέλσι, Τεντ Μπόελι και Μπεχάντ Εγκμπάλι για το νέο γήπεδο της ομάδας.

Η κατάσταση είναι εκρηκτική στην ομάδα του Λονδίνου και οι… κακές γλώσσες λένε ότι οι δύο επιχειρηματίες δεν συμφωνούν σε τίποτα.

Έχει μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρουν να εστιάσουμε στα νέα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου που θέλουν τον νέο «εμφύλιο» μεταξύ των μεγαλομετόχων της Τσέλσι ν’ αφορά τα πλάνα για νέο γήπεδο των πρωτευουσιάνων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι αγγλικές ιστοσελίδες, ο Τοντ Μπόελι και ο Μπεχάντ Εγκμπάλι έχουν διαφορετικές απόψεις για το τι πρέπει να κάνει η Τσέλσι σε ότι αφορά το γήπεδο της.

Ο πρώτος είναι της άποψης πως οι Λονδρέζοι πρέπει να φύγουν από την τωρινή έδρα της ομάδας, το Στάμφορντ Μπριτζ και να κατασκευάσουν σε άλλη περιοχή της ένα νέο γήπεδο, χωρητικότητας 60.000 θεατών.

Ο Μ.Εγκμπάλι όμως έχει διαφορετική άποψη καθώς θέλει να προχωρήσει η ανακατασκευή του Στάμφορντ Μπριτζ για να μην φύγει η ομάδα του Λονδίνου από την ιστορική της έδρα.

Πάντα σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου, αυτή την στιγμή το πάνω χέρι στην υπόθεση φαίνεται πως έχει η πλευρά Μ.Εγκμπάλι και το πιο πιθανό «σενάριο» φαντάζει η ανακατασκευή του Στάμφορντ Μπριτζ.

Προς το παρόν πάντως δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση κι αυτό σημαίνει πως όλα είναι ρευστά, καθώς ουδείς δύναται να προβλέψει τις εξελίξεις.

Θα πρέπει εδώ να θυμίσουμε πως το 2015 υπήρξε πλάνο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς για να προχωρήσουν οι εργασίες ανακατασκευής της ιστορικής έδρας των «μπλε» του Λονδίνου.

Ένα πλάνο το οποίο εξασφάλισε την έγκριση του δημάρχου του Λονδίνου δύο χρόνια μετά την εκπόνησή του κι αφού πρώτα έγινε λεπτομερής έλεγχος των οικονομικών δεδομένων της πρότασης του Ρώσου επιχειρηματία.

Ξαφνικά όμως, το 2018, ο Ρ.Αμπράμοβιτς «πάγωσε» το σχέδιο για το νέο Στάμφορντ Μπριτζ και στη συνέχεια οι εξελίξεις με τον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία, οδήγησαν τον Ρ.Αμπράμοβιτς εκτός Τσέλσι.

Τώρα το γηπεδικό επιστρέφει στο προσκήνιο και οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας του Λονδίνου καλούνται να πάρουν μια σημαντική απόφαση, καθώς η παραδοσιακή έδρα των «μπλε» είναι ένα παλιό γήπεδο και η διοίκηση της Τσέλσι θέλει να αλλάξει πολλά και στο συγκεκριμένο θέμα.

Το πρόβλημα όμως που υπάρχει είναι ότι Τ.Μπόελι και Μ.Εγκμπάλι δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε στο συγκεκριμένο ζήτημα και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι εξελίξεις αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Αυτή την χρονική περίοδο πάντως το πλάνο για ανακατασκευή του Στάμφορντ Μπριτζ έχει κερδίσει πόντους αλλά αυτά μπορούν ν’ αλλάξουν από μέρα σε μέρα, σ’ ένα εύθραυστο σκηνικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!