ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Συνελήφθη πρώην παίκτης της Άρσεναλ για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών

Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης της Άρσεναλ, Τζέι Εμανουέλ-Τόμας, συνελήφθη στη Σκωτία για εισαγωγής κάνναβης από την Ταϊλάνδη

Συνελήφθη πρώην παίκτης της Άρσεναλ για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών

Σαν βόμβα έπεσε στο βρετανικό ποδόσφαιρο η είδηση για τη σύλληψη του επαγγελματία ποδοσφαιριστή και πρώην παίκτη της Άρσεναλ, Τζέι Εμανουέλ-Τόμας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα εισαγωγής κάνναβης αξίας 600.000 λιρών.

Ο 33χρονος συνελήφθη στη Σκωτία από αξιωματικούς της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος (NCA) την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, σε επιχείρηση που υποστηρίχθηκε από την αστυνομία της Σκωτίας.

Ο Εμανουέλ-Τόμας αντιμετωπίζει κατηγορίες για εισαγωγή ναρκωτικών Β’ κατηγορίας, μετά την ανακάλυψη 60 κιλών κάνναβης σε δύο βαλίτσες από τις Συνοριακές Δυνάμεις στο αεροδρόμιο Στάνστεντ. Οι βαλίτσες είχαν φτάσει από την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ο Τόμας αγωνίζεται σήμερα για την ομάδα Greenock Morton στο πρωτάθλημα της Σκωτίας. Η καριέρα του ξεκίνησε στην Άρσεναλ, όπου ο Αρσέν Βενγκέρ είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του, όμως ο παίκτης δε δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες. Έχοντας παίξει σε διάφορους συλλόγους, όπως η Ίπσουιτς, η Μπρίστολ Σίτι, η ΚΠΡ, η Λίβινγκστον και η Αμπερντίν, ο Τόμας βρέθηκε τώρα αντιμέτωπος με σοβαρές νομικές περιπέτειες.

Μετά τη σύλληψή του, ο Τόμας μεταφέρθηκε στο Κάρλαϊλ για ανάκριση, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Στην ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και δύο γυναίκες, ηλικίας 28 και 32 ετών, οι οποίες εμφανίστηκαν ενώπιον του Ειρηνοδικείου του Chelmsford και αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση, μέχρι την επόμενη ακρόασή τους στο Chelmsford Crown Court την 1η Οκτωβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η NCA σημείωσε ότι η ποσότητα της κάνναβης που έχει κατασχεθεί το 2024 είναι ήδη τριπλάσια από την ποσότητα που κατασχέθηκε ολόκληρο το 2023, γεγονός που αναδεικνύει τη σοβαρότητα της υπόθεσης και την αύξηση των προσπαθειών εισαγωγής ναρκωτικών στη Βρετανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.