ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Τ.Μπάλντοκ: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τιμά τη μνήμη του

Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια

Τ.Μπάλντοκ: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τιμά τη μνήμη του

Ο πρώτος αγώνας μετά το θάνατο του Τ.Μπάλντοκ για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα είναι απόψε με τη Λιντς, όπου η πρώην ομάδα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή έχει μεριμνήσει να τιμήσει τη μνήμη του.

Ένα ματς σημαδιακό, καθώς τα χρώματα της Σέφιλντ φόρεσε ο Μπάλντοκ για 7 χρόνια, ενώ όσοι τον γνώριζαν λένε πως όνειρό του ήταν μια μέρα να παίξει στη Λιντς.

Στο «Έλαντ Ρόουντ» θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα, ενώ και οι 22 ποδοσφαιριστές θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια. Παράλληλα, άνθρωποι και των δύο ομάδων θα αφήσουν λουλούδια στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο «Starman» όπως ήταν το παρατσούκλι που είχαν δώσει οι φίλοι της Σέφιλντ στον Τ.Μπάλντοκ, αγωνίστηκε με την ομάδα τους 205 φορές και ήταν απ’ τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.