ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τζιμπρίλ Σισέ: Κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος -Κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης ενός έτους

Αφορά χρήματα εκτός ποδοσφαίρου

Τζιμπρίλ Σισέ: Κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος -Κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης ενός έτους

Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη έχει ο Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος, φορολογικές απάτες, κατάχρηση εταιρικών περιουσιακών στοιχείων και παράλειψη λογιστικών εγγράφων.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν γαλλικά ΜΜΕ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δικάστηκε ερήμην σε δικαστήριο στην Μπαστιά και αν κριθεί ένοχος, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης ενός έτους, με αναστολή. Η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή στις 13 Νοεμβρίου.

Τζιμπρίλ Σισέ: Η υπόθεση αφορά ανώνυμη εταιρεία που χρησιμοποιούσε για τη διαχείρηση εσόδων εκτός ποδοσφαίρου

Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο Σισέ αφορούν μία ανώνυμη εταιρία, που χρησιμοποιούσε για την διαχείριση των εσόδων του ως DJ και σχολιαστής στην τηλεόραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Εισαγγελέας ανέφερε πως υπάρχουν φορολογικές οφειλές ύψους 230.000 ευρώ από παράλειψη δήλωσης ΦΠΑ και εταιρικών φόρων, ενώ ο Σισέ κατηγορείται για κατάχρηση περιουσιακών στοιχείων ύψους 550.000 ευρώ από χρήματα της εταιρίας που τέθηκε σε εκκαθάριση το 2020 και τα οποία πρόλαβε και μετέφερε σε προσωπικούς του λογαριασμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.