ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Βίντεο drone από τη στιγμή που «εκρήγνυται» η πλατεία Κοραή με το γκολ του Ολυμπιακού στο Conference League

Δευτερόλεπτα μετά το γκολ τίποτα δεν ήταν ορατό από τα καπνογόνα, ενώ τον ουρανό στόλιζαν πυροτεχνήματα

Βίντεο drone από τη στιγμή που «εκρήγνυται» η πλατεία Κοραή με το γκολ του Ολυμπιακού στο Conference League

Έξαλλοι είναι οι πανηγυρισμοί από χθες για την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία της Ελλάδας με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φιορεντίνα για το Conference League.

Φυσικά χθες επίκεντρο των εορτασμών ήταν ο Πειραιάς, όπου χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν μαζευτεί στην πλατεία Κοραή και παρακολουθούσαν τον μεγάλο τελικό.

Και φυσικά, άκρως ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ο Ελ Κααμπί σκόραρε στα τελευταία λεπτά της παράτασης, με ολόκληρη την πλατεία να… εκρύγνειται.

Η στιγμή που «εκρήγνυται» η πλατεία Κοραή με τους χιλιάδες Ολυμπιακούς

Εκπληκτικό είναι το βίντεο drone που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει ακριβώς τη στιγμή που μπαίνει το γκολ του Ολυμπιακού και την αντίδραση του τεράστιου πλήθους. Δευτερόλεπτα αργότερα φυσικά, τίποτα δεν ήταν ορατό από τα καπνογόνα, ενώ τον ουρανό στόλιζαν πυροτεχνήματα.

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί οι οποίοι κράτησαν φυσικά όλη νύχτα και στην πλατεία Κοραή και σε όλη τη χώρα. Στην κεντρική πλατεία του Πειραιά έφθασε τα ξημερώματα και το πούλμαν με την ομάδα του Ολυμπιακού και την κατάσταση να είναι… μαγική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ανοιχτό πούλμαν των κυπελλούχων Ευρώπης έφτασε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά στις 4:33 τα ξημερώματα, όπου τους χειροκρότησε πλήθος κόσμου, οι οποίοι έκαναν τη νύχτα μέρα για το ιστορικό επίτευγμα της ομάδας τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.