ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ζ.Μπόατενγκ: Αθώος μετά τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του για βία προς τις γυναίκες

Δικαίωση μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Ζ.Μπόατενγκ: Αθώος μετά τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του για βία προς τις γυναίκες

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής Ζερόμ Μπόατενγκ είχε κατηγορηθεί το 2018 από την πρώην γυναίκα του πως ήταν βίαιος απέναντι της.

Ο 35χρονος ουσιαστικά δικαιώθηκε στην ολοκλήρωση της δίκης για την υπόθεση αυτή. Έλαβε μόνο μια προειδοποίηση από το δικαστήριο του Μονάχου. Η απόφαση είναι πως τα στοιχεία δεν επαρκούν για να υποστηριχθεί η κατηγορία πως είναι «βίαιος προς τις γυναίκες». Πέρα απ’ την προειδοποίηση, του επιβλήθηκε και πρόστιμο 200.000 ευρώ το οποίο θα ενεργοποιηθεί μόνο σε περίπτωση μελλοντικής καταδίκης.

Αρχικά ο Μπόατενγκ είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 1,8 εκατ. ευρώ αλλά άσκησε έφεση. Η σύντροφός του τον κατηγόρησε πως την γρονθοκόπησε μετά από έντονη λογομαχία που είχαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πίεσε το μάτι μου με τον αντίχειρά του, με δάγκωσε στο κεφάλι και με τράβηξε στο έδαφος από τα μαλλιά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η γυναίκα. Τονίζοντας μάλιστα πως υπήρξαν τελικά αρκετά χτυπήματα. Όλα αυτά λίγο καιρό μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.