ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας - Είναι το αντίθετο του «παραιτήσιμος» , μην τρελαίνεστε. Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 60,000 στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έγινε αποδεκτή η τοποθέτηση της σορού του Μαραντόνα σε μαυσωλείο

Η οικογένειά του αναζητά τον συγκεκριμένο χώρο στο Μπουένος Άιρες

Έγινε αποδεκτή η τοποθέτηση της σορού του Μαραντόνα σε μαυσωλείο

Δικαστήριο της Αργεντινής ενέκρινε το αίτημα των παιδιών του αείμνηστου Ντιέγκο Μαραντόνα για την μεταφορά της σορού του σε ένα μελλοντικό μαυσωλείο το οποίο θα λάβει χώρα σε κεντρική συνοικία του Μπουένος Άιρες.

Στόχος των παιδιών και της ευρύτερης οικογένειάς του, είναι να τοποθετηθεί σε ένα μέρος όπου θα διευκολυνθούν μελλοντικά αφιερώματα στον Αργεντίνο μάγο ο οποίος πέθανε το 2020, σκορπίζοντας τη θλίψη στο χώρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση του δικαστηρίου που βρίσκεται στο Σαν Ισίντρο, δηλαδή στα βόρεια του Μπουένος Άιρες, έρχεται λίγο καιρό πριν την έναρξη της δίκης μιας νοσοκόμας που βρισκόταν στο ιατρικό περιβάλλον του Μαραντόνα και κατηγορείται μέχρι να διερευνηθούν πλήρως τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σχετικά με την σορό του Μαραντόνα, το δικαστήριο στην πρόσφατη απόφαση του, ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει πλέον «αντίθεση από κανένα εμπλεκόμενο μέρος» και έκρινε ότι πρέπει να δοθεί «ευνοϊκή απάντηση» στο αίτημα των παιδιών του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.