ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εκλογές ΕΠΟ: Χωρίς Παναθηναϊκό και Άρη

Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι αυτός που θα αναδειχτεί νέος πρόεδρος

Εκλογές ΕΠΟ: Χωρίς Παναθηναϊκό και Άρη

Στην εκλογική γενική συνέλευση παρίστανται 68 από τα 74 μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου ενώ δεν θα είναι ο Παναθηναϊκός και ο Άρης στη διαδικασία αλλά και οι Καλλιθέα και ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Επέλεξαν να μην ψηφίσουν

Η αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου, παρίσταται στον χώρο, αλλά οι «πράσινοι» έχουν επιλέξει να μη συμμετέχουν στη διαδικασία και δεν θα ψηφίσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη δεν εκπροσωπείται ο Άρης σε μια εκλογική διαδικασία που είναι τυπική, μιας και ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ και θα διαδεχτεί τον Τάκη Μπαλτάκο, αφού… παίζει ανευ αντιπάλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.