ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του βρέθηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

Σοκ στον χώρου του ελληνικού ποδοσφαίρου

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του βρέθηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

Νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του βρέθηκε ο 31χρονος Τζορτζ Μπάλντοκ, ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, σοκάροντας τον χώρου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τον αναζητούσε η γυναίκα του, δεν τον έβρισκε και κάλεσε τον ιδιοκτήτη της βίλας που βρίσκεται στη Γλυφάδα, επί της οδού Διαδόχου Παύλου, ο οποίος πήγε στο σπίτι και τον εντόπισε αναίσθητο στην πισίνα και να ειδοποιεί αμέσως το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο.

Η γυναίκα του 31χρονου ποδοσφαιριστή που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, του τηλεφωνούσε αλλά δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Τραγική «λεπτομέρεια»: Τον έπαιρνε για να ευχηθεί στην κόρη τους για τα γενέθλιά της.

Επί τόπου μεταβαίνει κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

WhatsApp_Image_2024-10-09_at_23_24_45_5f48fc88
WhatsApp_Image_2024-10-09_at_23_24_44_7d3eec0b

Παρότι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν ήταν στην αποστολή για το Αγγλία – Ελλάδα στο Nations League και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι πνίγηκε στην πισίνα του, με ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα δίπλα του.

Γεννημένος στην Αγγλία, ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε μεγάλη καριέρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία αγωνίστηκε και στην Premier League, πριν πάρει μετεγγραφή φέτος το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την οποία έγινε και διεθνής στην Εθνική, εξαιτίας της Ελληνίδας γιαγιάς του (ή του παππού του, κατ’άλλες πηγές)

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα όπου έκανε ντεμπούτο το Μάϊο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον.

Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2017.

Σε αυτά τα επτά χρόνια αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ), πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.