ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΑΕΚ – Άρης: Χωρίς Καμαρά και Ματέο Γκαρσία στην OPAP Arena

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης

ΑΕΚ – Άρης: Χωρίς Καμαρά και Ματέο Γκαρσία στην OPAP Arena

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (9/4) για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Εκτός αποστολής για τον Άρη έμεινε ο τιμωρημένος Αμπουμπακάρ Καμαρά αλλά και ο τραυματίας Ματέο Γκαρσία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (09/04), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στην «OPAP Arena» (18:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Darida, Luis Palma, Camacho, Doukoure, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Kamara (τιμωρημένος), Mateo Garcia, Rupp, Manu Garcia (τραυματίες), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.