ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

AEK: Δύσκολα ο Λ.Γκαρσία με τον Παναθηναϊκό – Αναμονή και για τον Μουκουντί

Ο Μουκουντί έμεινε επίσης εκτός προπόνησης

AEK: Δύσκολα ο Λ.Γκαρσία με τον Παναθηναϊκό – Αναμονή και για τον Μουκουντί

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των play off, αλλά όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα έχει στη διάθεσή της για το ντέρμπι, τον Λιβάι Γκαρσία.

Επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του, ο Λιβάι Γκαρσία δεν έχει βγάλει ακόμη ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας στα Σπάτα και με δεδομένο ότι είχε μυϊκό πρόβλημα, μοιάζει απίθανο ο Αργεντινός να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Στην Ένωση υπάρχει όμως αγωνία και για τον Μουκουντί, ο οποίος έμεινε επίσης εκτός προπόνησης και πλέον η παρουσία του στο ντέρμπι θα κριθεί την τελευταία στιγμή και ενώ η ΑΕΚ έχει εκτός με τιμωρία και τον Βίντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.