ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΑΕΚ: Έφτασε στην Ελλάδα ο Α.Μαρσιάλ – Αποθεώθηκε από χιλιάδες οπαδούς  (βίντεο) 

Με τραγούδια και συνθήματα, οι φίλοι της ΑΕΚ δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα γιορτής

ΑΕΚ: Έφτασε στην Ελλάδα ο Α.Μαρσιάλ – Αποθεώθηκε από χιλιάδες οπαδούς  (βίντεο) 

Ο Αντονί Μαρσιάλ έφτασε στην Αθήνα και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να καλωσορίσουν το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας.

Ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος, με εκατοντάδες φιλάθλους της Ένωσης να περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξη του Γάλλου επιθετικού.

Οι φίλοι της Ένωσης έκαναν τη νύχτα μέρα με τις φωνές και τα βεγγαλικά τους υποδεχόμενοι τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος προσγειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 στην Αθήνα, με ιδιωτική πτήση από το Παρίσι και λίγα λεπτά μετά έκανε την εμφάνισή του μπροστά στο κοινό.

Με τραγούδια και συνθήματα, οι φίλοι της ΑΕΚ δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα γιορτής, δείχνοντας τον ενθουσιασμό τους για την άφιξη του Μαρσιάλ. Ο Γάλλος, εντυπωσιασμένος από την ένθερμη υποδοχή, χαμογέλασε και χαιρέτησε τους οπαδούς, που τον αποθέωσαν σαν ήρωα.

Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Γάλλο βρέθηκε στον …. κλοιό των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι αποθέωναν τον Γάλλο άσο αλλά και τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο.

Ήταν τέτοια η τρέλα του κόσμου που το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Αντονί Μαρσιάλ έκανε περίπου μισή ώρα για να διανύσει 200 μέτρα απόσταση.

Με τον κόσμο να ξεπερνά κατά πολύ τις 3.000 και να έχει πέσει όλος πάνω στο αυτοκίνητο, απλά δεν μπορούσε να κουνηθεί καθόλου, με τον ίδιο να δείχνει πως όντως τα είχε χαμένα, καθώς δεν περίμενε τέτοια υποδοχή και τέτοια τρέλα από τον κόσμο της ΑΕΚ, της νέας του ομάδας.

Η μεταγραφή του Μαρσιάλ αποτελεί ένα τεράστιο βήμα για την ΑΕΚ, η οποία ενισχύει σημαντικά την επιθετική της γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης.

Οι οπαδοί της Ένωσης έχουν μεγάλες προσδοκίες από τον Μαρσιάλ, που έρχεται για να κάνει τη διαφορά και να οδηγήσει την ΑΕΚ σε νέες επιτυχίες. Η αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο δείχνει πόσο σημαντική θεωρείται η άφιξη του Γάλλου, με τον κόσμο να στηρίζει από την πρώτη στιγμή τον νέο τους ήρωα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.