ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΑΕΚ: Έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί 16 συνεχόμενων αγώνων χωρίς νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ μετρούσε 16 παιχνίδια στη Super League χωρίς «τρίποντο» κόντρα στον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί 16 συνεχόμενων αγώνων χωρίς νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ πανηγύρισε μεγάλη νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού (1-3) και κρατήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με τον Παναθηναϊκό. Η Ένωση τερμάτισε σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων με το «διπλό» στο «Καραϊσκάκης».

Η ΑΕΚ μετρούσε 16 παιχνίδια στη Super League χωρίς «τρίποντο» κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά το βράδυ της Κυριακής (23.04) κατάφερε να… βγάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί.

Μάλιστα, το τελευταίο «διπλό» της ΑΕΚ στην έδρα του Ολυμπιακού είχε γίνει στις 4 Φεβρουαρίου 2018, όταν επικράτησε 2-1 με γκολ των Τσιγκρίνσκι και Γιακουμάκη, ένα αποτέλεσμα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με το γκολ που πέτυχε στο Φάληρο, ο Πέτρος Μάνταλος έφτασε τα 50 γκολ στις δύο κορυφαίες εθνικές κατηγορίες, αλλά και το Νο 30 με τη φανέλα της Ένωσης στη Super League, φτάνοντας στην 31η θέση των σκόρερ της τους Γιώργο Δέδε και Χόκαν Σάντμπεργκ.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ πέτυχε στο «Καραϊσκάκης» κάτι που είχε 48 χρόνια να κάνει. Να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο με διαφορά δυο τερμάτων.

Πριν το χθεσινό 1-3 στο Φάληρο, έπρεπε να γυρίσουμε στις 9 Νοεμβρίου του 1975 για να θυμηθούμε το 0-2 με δύο γκολ του αείμνηστου Μίμη Παπαϊωάννου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η χθεσινή νίκη ήταν μόλις η τέταρτη εκτός έδρας για την ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό με διαφορά πάνω από ένα γκολ. Η μεγαλύτερη σε έκταση επικράτηση ήταν ένα 4-1 στις 3 Δεκεμβρίου 1967, ενώ είχε προηγηθεί ένα ακόμη 3-1, στις 23 Δεκεμβρίου του 1962.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.