ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

ΠΑΕ ΑΕΚ: Υπεύθυνη η ΕΛΑΣ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Η ΕΛΑΣ γνώριζε τα πάντα και επέτρεψε να γίνει»

ΠΑΕ ΑΕΚ: Υπεύθυνη η ΕΛΑΣ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Την Ελληνική Αστυνομία και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ δείχνει η ΠΑΕ ΑΕΚ ως υπεύθυνους για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια με θύμα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Ειδικά για την ΕΛΑΣ όπως αναφέρουν «γνώριζε τα πάντα και επέτρεψε να γίνει»!

Λίγες ώρες μετά τα δολοφονικά επεισόδια από Κροάτες χούλιγκαν Έλληνες συνεργούς τους έξω από την “OPAP Arena” η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ εξέφρασε την οργή της, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα -που τελικά αναβλήθηκε- για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η πλευρά της ΑΕΚ αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση από σημερινή πρωινή σύσκεψη με την UEFA, εκφράζοντας δριμύ κατηγορώ κατά της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και της αστυνομίας για τις ευθύνες τους.

Ο CEO της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Γιώργος Κοσμάς, εξέφρασε τη θέση της ΑΕΚ, τονίζοντας πως θεωρεί αδιανόητο να βρίσκεται στον ίδιο χώρο και να συνομιλεί με τους ανθρώπους της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που γνώριζαν για το κομβόι των οπαδών τους που διήνυσαν τόσα χιλιόμετρα για να έρθουν στην Αθήνα με τέτοιες διαθέσεις, παρά την απαγόρευση της UEFA.

Γι’ αυτό χαρακτήρισε απόλυτα υπεύθυνη για όσα έγιναν τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ενώ κατηγόρησε και την ΕΛ.ΑΣ., υπό την ανοχή της οποίας έγιναν όλα. «Γνώριζε τα πάντα και επέτρεψε να γίνει», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.