ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΑΕΚ: Με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνιστεί κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Ζήτησε ενός λεπτού σιγή

Πένθος για τον αδικοχαμένο φίλο της ομάδας Μιχάλη Κατσουρή

ΑΕΚ: Με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνιστεί κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Ζήτησε ενός λεπτού σιγή

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ με τους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» να φορούν μαύρα περιβραχιόνια στα μπράτσα τους, ως ένδειξη πένθους στον αδικοχαμένο φίλο της ομάδας Μιχάλη Κατσουρή.

Η ΑΕΚ μάλιστα πέρα από τα μαύρα περιβραχιόνια έχει ζητήσει από την UEFA να τηρηθεί πριν την αναμέτρηση ενός λεπτού σιγή προς τη μνήμη του άτυχου Μιχάλη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από την ομοσπονδία εάν θα υπάρξει θετική απάντηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αυτό διότι είναι πιθανές ακραίες αντιδράσεις από την κερκίδα των Κροατών, οι οποίοι μάλιστα εδώ και καιρό έχουν φροντίσει να δυναμιτίσουν το κλίμα και μάλιστα έχουν δείξει ασέβεια στο νεκρό φίλο της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.