ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

AEK: Μπαίνει στο χειρουργείο τελικά ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

Φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς

AEK: Μπαίνει στο χειρουργείο τελικά ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

Αρκετά σοβαρό για να τον στερήσει το προσεχές διάστημα από την ΑΕΚ φαίνεται να είναι το πρόβλημα του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Παρόλο που αρχικά είχε αποφασιστεί ν’ αντιμετωπιστούν οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς με συντηρητική αγωγή, οι πόνοι που ένιωθε ο Σέρβος χαφ εντάθηκαν όταν ανέβασε ένταση στην προπόνηση.

Κατόπιν συνεννόησης λοιπόν του ιατρικού επιτελείου μαζί του (και μετά από σχετική συζήτηση που είχε ο ίδιος και με τον Ματίας Αλμέιδα) κρίθηκε προτιμότερο να υποβληθεί στην επέμβαση, με την οποία θ’ απαλλαχθεί οριστικά από το πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι που σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου (το πρωί της Τρίτης) θα μεσολαβήσουν τουλάχιστον 4-5 εβδομάδες μέχρι να επιστρέψει στη δράση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.