ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι ενδεκάδες των δύο ομάδων (φωτό)

Η σπουδαία αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι ενδεκάδες των δύο ομάδων (φωτό)

ΑΕΚ και Ολυμπιακός «συγκρουόνται» σήμερα στις 19:00 στην «Opap Arena», με τους τεχνικούς των δύο ομάδων να ανακοινώνουν τις αρχικές τους επιλογές για το παιχνίδι.

Με 4-2-3-1 και τους Μπιέλ, Φορτούνη και Κανός πίσω από τον Μπακαμπού παρατάσσει ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό στην Opap Arena για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (19:00), για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της φετινής Super League.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Ντόι, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας.

Οι Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και Σαμασέκου θα είναι στα χαφ, με τους Μπιέλ και Κανός στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Φορτούνη πίσω από τον Μπακαμπού.

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Μπιέλ, Κανός, Φορτούνης, Μπακαμπού.

Από την πλευρά της, ο Αλμέιδα παρατάσσει την ΑΕΚ με δίδυμο στην κορυφή τον Ορμπελίν Πινέδα και προωθημένο τον Σέρχιο Αραούχο. Το δίδυμο στον άξονα θα αποτελέσουν ο Γενς Γιόνσον και ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Αραούχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.