ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: H απάντηση της Original 21 στο πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού

«Βαζέλες δολοφόνοι» έγραφε χαρακτηριστικά το πανό

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: H απάντηση της Original 21 στο πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού

Η αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, μετά το προσβλητικό -στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη- πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού στο πρόσφατο ντέρμπι της Λεωφόρου,, αλλά και την ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα 13.

H Original 21 «απάντησε» στο πανό που σήκωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» πριν την έναρξη του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (σ.σ. Free the Boys) μπροστά στη Θύρα 13 με ένα δικό της πανό, μπροστά από την τεράστια φωτογραφία του δολοφονημένου, Μιχάλη Κατσούρη.

«Βαζέλες δολοφόνοι» έγραφε χαρακτηριστικά το πανό, με τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να τραγουδάει συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.