ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων στο ντέρμπι

Τόσο ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ, όσο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν επεφύλασσαν ιδιαίτερες εκπλήξεις

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων στο ντέρμπι

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena, για τη 17η αγωνιστική της Super League 1 και πλέον έγιναν γνωστές και οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Τόσο ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ, όσο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν επεφύλασσαν ιδιαίτερες εκπλήξεις, με τον προπονητή της ΑΕΚ να έχει τελικά βασικό και τον Σιμάνσκι, δίπλα σε Γιόνσον και Πινέδα, ενώ ο προπονητής του Παναθηναϊκού προτίμησε τον Κουρμπέλη αντί του Τσέριν στο χώρο του κέντρου.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Μπερνάρντ, Βέρμπιτς, Παλάσιος και Σπόραρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.