ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι στην «Opap Arena»

Με δύο αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι στην «Opap Arena»

Σε δύο αλλαγές προχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σε σχέση με εκείνον κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της ΑΕΚ άφησε στον πάγκο τους Ελίασον και Σιμάνσκι, βάζοντας στις θέσεις τους τους Άμραμπατ και Γιόνσον.

Ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί τετράδα στην άμυνα και στους Γιόνσον, Πινέδα στον άξονα. Ο Άμραμπατ θα είναι στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Γκατσίνοβιτς στο αριστερό και ο Τσούμπερ πίσω από τον Γκαρσία.

Από την άλλη, χωρίς εκπλήξεις -με δεδομένες τις απουσίες πέντε ποδοσφαιριστών του βασικού κορμού- η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί απόψε ο ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο της Opap Arena.

Ο Κοτάρσκι θα βρίσκεται ξανά κάτω από τα δοκάρια, με τους Κάργα και Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας, τον Ράφα Σοάρες στο αριστερό άκρο και τον Κεντζιόρα στο δεξί άκρο.

Η απουσία του Αουγκούστο φέρνει ως δίδυμο στους εσωτερικούς μέσους τον Ντάντας με τον Σβαμπ, στα δύο άκρα της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλιας, ο Ελ Καντουρί επιστρέφει, αντί του Τάισον, σε ρόλο επιτελικού μέσου, με τον Μπράντον Τόμας να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.