ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Αιώνιος Πρεσβευτής» της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τιμά ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ιστορία της

«Αιώνιος Πρεσβευτής» της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος

Ως την πλέον εμβληματική μορφή της ομάδας καθιέρωσε τον Θωμά Μαύρο η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ο μεγάλος Έλληνας άσος του παρελθόντος θα φέρει πλέον τον τιμητικό τίτλο του «Αιώνιου Πρεσβευτή» του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως ο ζωντανός θρύλος της ΑΕΚ, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α’ Εθνικής, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της ομάδας μας, που λατρεύτηκε και λατρεύεται από εκατομμύρια Ενωσιτών ανά την υφήλιο, ο Θ(ε)ωμάς Μαύρος, από σήμερα έχει επίσημα τον τίτλο του Αιώνιου Πρεσβευτή (Eternal Ambassador) της ΑΕΚ!

Ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος, ένας από τους τέσσερις ακλόνητους πυλώνες του γηπέδου μας στην Νέα Φιλαδέλφεια, θα εκπροσωπεί την ομάδα μας ως Πρεσβευτής της εντός κι εκτός συνόρων!

Ποιος, ποιος, ποιος; Ο Μαύρος, ο θεός!

Έπειτα από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο Θωμάς Μαύρος δήλωσε στο aekfc.gr:

“Το τι είναι η ΑΕΚ για μένα δεν χρειάζεται να το εξηγήσω ξανά…

Ούτε χρειάζεται να περιγράψω τα αισθήματα μου για το γεγονός πως έχω την ευκαιρία να είμαι κοντά στην ομάδα από μια τόσο τιμητική θέση, σε μια περίοδο κοσμογονίας για την αγαπημένη μας ΑΕΚ.

Προχωράμε όλοι ενωμένοι, με σημείο αναφοράς το νέο μας κάστρο στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι και όλα για την ΑΕΚ”»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.