ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αποδοκιμασίες στην Τούμπα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό: «Είναι βαριά η φανέλα»

Τα «έχωσαν» στους παίκτες οι οπαδοί

Αποδοκιμασίες στην Τούμπα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό: «Είναι βαριά η φανέλα»

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με αποτέλεσμα να μείνει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Παρότι χρειαζόταν τη νίκη επί του Ολυμπιακού για να εξασφαλίσει από σήμερα (14/05) την έξοδο στο Europa League, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και πλέον χρειάζεται την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για να μην “πέσει” στο Conference League.

Το γεγονός έφερε και αποδοκιμασίες στην Τούμπα, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να πηγαίνουν προς την κερκίδα για να χειροκροτήσουν τον κόσμο και να “εισπράττουν” την αντίδραση των οπαδών που τους τα “έχωσαν” για την ήττα από τους Πειραιώτες στην Τούμπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τους ζήτησαν έτσι αντίδραση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.