ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Άρης: Κοντά στην αποχώρηση Μάρβιν Πίρσμαν και Μπριάν Νταμπό

Δεν θα συμμετάσχουν στο φιλικό με την Μπότεφ Πλόβντιβ

Άρης: Κοντά στην αποχώρηση Μάρβιν Πίρσμαν και Μπριάν Νταμπό

Χωρίς τους Μάρβιν Πίρσμαν και Μπριάν Νταμπό θα ταξιδέψει στην Βουλγαρία ο Άρης για το φιλικό παιχνίδι με την Μπότεφ Πλόβντιβ.

Συγκεκριμένα στην φιλική αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή (02/07) στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, μεταξύ του Άρη και της Μπότεφ Πλόβντιβ, ένας αγώνας αφιερωμένος στην μνήμη του αδικοχαμένου φίλου των δύο συλλόγων, Τόσκο, οι Μάρβιν Πίρσμαν και Μπριάν Νταμπό θα απουσιάζουν.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως τόσο ο Πίρσμαν, όσο και ο Νταμπό είναι στην πόρτα της εξόδου από τον Άρη, παρά το γεγονός πως δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόλα αυτά η παρουσία τους στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, δεν δικαίωσε, με αποτέλεσμα αμφότεροι να εξετάζουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.