ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ατρόμητος – Βόλος 1-2: Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τους Βολιώτες

Ακόμη και με αριθμητικό μειονέκτημα, ο Ατρόμητος έδειξε να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα

Ατρόμητος – Βόλος 1-2: Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τους Βολιώτες

Ο Βόλος επικράτησε με 2-1 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη φετινή Super League. 

Ο Ατρόμητος είχε ξεκάθαρη υπεροχή από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και πίεσε το Βόλο. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν στην κατοχή τους την μπάλα και είδαν τους Περιστεριώτες να φτάνουν με ευκολία στη μεγάλη τους περιοχή.

Στο 21’ η μπάλα στρώθηκε στον Φαν Βέερτ μέσα στην περιοχή του Βόλου, όμως το τελείωμα του την έστειλε να περάσει ακριβώς δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κόβατς.

Ο Βόλος είχε στο 33′ την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς. Ο Καλογερόπουλος πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής των γηπεδούχων, όμως η μπάλα πέρασε απευθείας άουτ, με τον Χουτεσιώτη να ελέγχει τη φάση.

Ο Βόλο συνέχισε να δέχεται πίεση και στο 41′ είδε τον Ατρόμητο να φτάνει στο 1-0. Ο Γιουμπιτάνα πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με “μυτάκι” την έστειλε στην απέναντι γωνία του Κόβατς. Στο φινάλε του πρώτου μέρους (45+2′) Ο Μπρόνσον έπεσε με δύναμη πάνω στον Κόζστα και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον Σιδηρόπουλο.

Το VAR κάλεσε όμως τον Έλληνα διαιτητή να δει τη φάση, και η απόφαση άλλαξε, αφού η κίτρινη έγινε κόκκινη κάρτα, με τον Ατρόμητο να παίζει το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες.

Ακόμη και με αριθμητικό μειονέκτημα, ο Ατρόμητος έδειξε να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα. Στο 53′ ο Τσιγγάρας -με τη βοήθεια της τύχης- βρέθηκε απέναντι στον Κόβατς, όμως ο Έλληνας χαφ έχασε τον βηματισμό του και δεν κατάφερε να κάνει ούτε τελική προσπάθεια.

Ο Βόλος έγινε πιο “σκληρός” στο παιχνίδι του, για να κόψει την επιθετικότητα των γηπεδούχων και μάλιστα έγινε και ο ίδιος απειλητικός. Στο 62′ ο Κόμπα πήγε να βγει σε θέση τετ-α-τετ απέναντι στον Χουτεσιώτη, με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου όμως να αποσοβεί τον κίνδυνο. Ακολούθησε ένα “σοκ” για τους Περιστεριώτες!

Στο 66′ οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν για την ισοφάριση (1-1). Ο Γκλάβτσιτς κατέβασε τρομερά την μπάλα από την κεφαλιά πάσα του Κόστα και με τέλειο σουτ νίκησε τον ανήμπορο για να αντιδράσει Χουτεσιώτη.

Δυο λεπτά μετά, έγινε η ανατροπή του σκορ. Ο Κόμπα έκανε την σέντρα από τα αριστερά, o Κόζστα πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι -μέσα στη μικρή περιοχή- και με ένα άγγιγμα του στην μπάλα την έστειλε στο βάθος της εστίας του Ατρομήτου για το 1-2.

Ο Ατρόμητος βγήκε στην επίθεση για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 75′ ο Καρλίτος χόρεψε την αντίπαλη άμυνα και με ένα σουτ κεραυνό έστειλε την μπάλα δοκάρι και έξω. Στο επόμενο λεπτό, ο Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες.

Ο Γκλάβτσιτς -ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα- έκανε ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα με τον Σιδηρόπουλο να τον αποβάλει. Οι γηπεδούχοι πίεσαν μέχρι τέλους, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο 2-2. Στο 89′ η κεφαλιά του Κρλίτος -μετά από εκτέλεση κόρνερ- έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 90+3′ το διαγώνιο σουτ του Μίχρολ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων των φιλοξενούμενων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.