ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυτή είναι η βαθμολογία της Α’ Εθνικής – «Τελικός τίτλου» την Κυριακή ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Τέσσερις αγωνιστικές έχουν απομείνει για το φινάλε των πλέι οφ - Αναλυτικά το πρόγραμμα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

Αυτή είναι η βαθμολογία της Α’ Εθνικής – «Τελικός τίτλου» την Κυριακή ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Η έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League ολοκληρώθηκε, με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να συνεχίζουν να βρίσκονται μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Βόλου με 2-0 στο Πανθεσσαλικό, ενώ η ΑΕΚ νίκησε άνετα με 4-0 τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι δύο ομάδες έφτασαν τους 75 βαθμούς και το κυριακάτικο μεταξύ τους ντέρμπι στη Λεωφόρο είναι εξαιρετικά πιθανό να δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα τίτλου είτε στο «τριφύλλι» είτε στην Ένωση.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Άρη με 2-1 στη Θεσσαλονίκη και πλέον ούτε μαθηματικά δεν διεκδικεί τον τίτλο. Από την πλευρά του, ο Άρης ξέφυγε 7 βαθμούς από τον Βόλο και εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η βαθμολογία της Super League

1. Παναθηναϊκός 75
2. ΑΕΚ 75
3. Ολυμπιακός 63
4. ΠΑΟΚ 60
5. Άρης 47
6. Βόλος 40

Τα κριτήρια κατάταξης

Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ μέχρι το φινάλε

7η αγωνιστική

Κυριακή 30/4 20:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

8η αγωνιστική

Τετάρτη 3/5 20:00 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Τετάρτη 3/5 20:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

9η αγωνιστική

Κυριακή 7/5 20:00 Άρης – ΑΕΚ
Κυριακή 7/5 20:00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

10η αγωνιστική

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κυριακή 14/5 20:00 ΑΕΚ – Βόλος
Κυριακή 14/5 20:00 Παναθηναϊκός – Άρης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.