ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Conference League: ΠΑΟΚ και Άρης παίζουν την πρόκρισή τους σε Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Αραράτ

Και οι δύο πηγαίνουν στις ρεβάνς με μοναδικό στόχο τη νίκη για να προκριθούν στον 3ο προκριματικό γύρο

Conference League: ΠΑΟΚ και Άρης παίζουν την πρόκρισή τους σε Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Αραράτ

Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης δεν κατάφεραν στο πρώτο ματς να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης καθώς ο πρώτος αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 κόντρα στην Μπεϊτάρ στην Τούμπα και ο δεύτερος με 1-1 απέναντι στην Αραράτ στην Αρμενία.

Έτσι, οι δύο τους πηγαίνουν στις ρεβάνς με μοναδικό στόχο τη νίκη για να προκριθούν στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Αρχικά ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο Ισραήλ από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (20:30, Novasports 2) όπου χρειάζεται τη νίκη μετά τη «λευκή» ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη (0-0). Όσο για την αποστολή, ο Λύρατζης έμεινε στη Θεσσαλονίκη αλλά επέστρεψαν οι Βιεϊρίνια και Ντάγκλας Αουγκούστο που υπολογίζονται από τον Λουτσέσκου.

Αναλυτικά: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντάγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Λίγο πιο αργά και συγκεκριμένα στις 21:15 (Novasports Prime) ο Άρης φιλοξενεί την Αραράτ στο «Κλ. Βικελίδης» έχοντας παρόμοιο στόχο με τον ΠΑΟΚ αφού το πρώτο ματς στην Αρμενία έληξε στο 1-1. Για τον Τερζή η μοναδική απουσία παραμένει ο Μπράμπετς ο οποίος δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο ματς αλλά από εκεί και πέρα όλοι είναι στη διάθεση του, ωστόσο αμφίβολος είναι και ο Κάρλσον καθώς ένιωσε ενοχλήσεις και θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του. Επίσης ο Άρης δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Πρόγραμμα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ-ΠΑΟΚ (πρώτο ματς: 0-0) 20:30, Novasports 2
Άρης-Αραράτ (πρώτο ματς: 1-1) 21:15, Novasports Prime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.