ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Έφυγε» από τη ζωή ο Φ.Βλάντιτς – Ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ

Ο Φ.Βλάντιτς που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την διετία 1979-81

«Έφυγε» από τη ζωή ο Φ.Βλάντιτς – Ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 74 ετών, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Φράνιο Βλάντιτς. 

Ο Φράνιο Βλάντιτς που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την διετία 1979-81 πέθανε σε ηλικία 74 ετών, με την Ένωση να γνωστοποιεί την συγκεκριμένη δυσάρεστη είδηση.

Ο Βόσνιος φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου σε 62 παιχνίδια, με τον ίδιο να σημειώνει 13 τέρματα.

«Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο Βόσνιος πρώην ποδοσφαιριστής Φράνιο Βλάνιιτς, ο οποίος είχε παίξει στην ΑΕΚ τη διετία 1979-81 (62 συμμετοχές – 13 γκολ).

Αγωνιζόταν στη μεσαία γραμμή και είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην πατρίδα του με τη Βελέζ Μόσταρ, ενώ είχε και 23 συμμετοχές με την Εθνική της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα συλληπητήριά της στους οικείους του”», αναφέρει η ανάρτηση του Δικεφάλου αναφέρει με σχετική ανακοίνωση η Ένωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.