ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

ΕΛ.ΑΣ.: Αιτείται την αναβολή δύο αγώνων Κυπέλλου στην Αττική για λόγους ασφαλείας

Αιτία αποτελεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με την Βιλερμπάν την ίδια μέρα

ΕΛ.ΑΣ.: Αιτείται την αναβολή δύο αγώνων Κυπέλλου στην Αττική για λόγους ασφαλείας

Η ΕΛ.ΑΣ., όπως έγινε γνωστό, αιτήθηκε να αναβληθούν τουλάχιστον δύο από τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας που έχουν οριστεί για τις 30 Οκτωβρίου, στο λεκανοπέδιο της Αττικής, για λόγους ασφαλείας.

Η αιτία είναι πως την ίδια μέρα έχει οριστεί και θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με την Βιλερμπάν για την Euroleague του μπάσκετ. Η αστυνομία θέλει να βοηθηθεί στον προγραμματισμό της και φυσικά για να μην υπάρξουν θέματα ασφάλειας στην Αττική.

Ήδη να θυμίσουμε πως οδηγούμαστε στην αναβολή του Ατρόμητος-Παναθηναϊκός λόγω της κηδείας του Τζορτζ Μπάλντοκ που θα τελεστεί την ίδια μέρα στην Αγγλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως για τις 30 Οκτωβρίου στην Αττική, είναι προγραμματισμένοι και οι αγώνες με συμμετέχοντας ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη! Οπότε τίθεται θέμα για την αστυνομία. Συγκεκριμένα πέρα απ’ το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, στο λεκανοπέδιο έχουν οριστεί για εκείνη τη μέρα οι αναμετρήσεις ΑΕΚ – Άρης, Athens Kallithea – Ολυμπιακός και Αιγάλεω – ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.