ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Η ΕΠΟ «χρυσώνει» τους ξένους elite διαιτητές για να τους φέρει στα ματς των πλέι οφ

Την αύξηση των αμοιβών προς τους ξένους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Η ΕΠΟ «χρυσώνει» τους ξένους elite διαιτητές για να τους φέρει στα ματς των πλέι οφ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την εισήγηση Μπαλτάκου να υπάρξει αύξηση της αμοιβής των αλλοδαπών διαιτητών που θα έρχονται στη χώρα μας, στην προσπάθεια να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Elite διαιτητές στα πλέι οφ της Super League.

Ο μισθός των διαιτητών σχεδόν τριπλασιάζεται και από 1.500 ευρώ ανά αγώνα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα φτάσει στις 4.000, ενώ θα αυξηθούν και οι αμοιβές των βοηθών.

Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

-Όρισε ως έδρα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για το φιλικό παιχνίδι με τη Λιθουανία στις 27 Μαρτίου 2023 και για τα προκριματικά του Euro 2024 την «OPAP Arena».

-Όρισε ως έδρα για το φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων με την Ουγγαρία στις 24 Μαρτίου 2023 το «Γεώργιος Καμάρας» και ως έδρα του αγώνα με την Λευκορωσία στις 28 Μαρτίου 2023 για τα προκριματικά του Euro U21 2025 το «Απόστολος Νικολαΐδης».

-Εγκρίθηκε η πρόσληψη του Maurizio Ricardo Taricco ως βοηθού του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ανδρών Γουστάβο Πογέτ.

-Εγκρίθηκε η πρόσληψη του Γιώργου Κόλτση ως βοηθού του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελπίδων Νίκου Παπαδόπουλου.

-Εγκρίθηκε η εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκου για αύξηση της αμοιβής των αλλοδαπών διαιτητών που θα έρχονται στη χώρα μας και θα διευθύνουν αγώνες των play off του πρωταθλήματος της Super League 1, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον πρόεδρο της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ να επιλέγει διαιτητές από την κατηγορία UEFA Elite Referees.

*Πριν την έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.