ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελληνικό πρωτάθλημα: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής των play offs

Υπόθεση «δικεφάλων» ο τίτλος

Ελληνικό πρωτάθλημα: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής των play offs

Υπόθεση των «δικεφάλων» έγινε το ο φετινός τίτλος του πρωταθλητή μετά την εξ αναβολής αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική των play offs της Super League.

Απ’ τη μία η πρωτοπόρος ΑΕΚ κι απ’ την άλλη ο θριαμβευτής ΠΑΟΚ που επιβλήθηκε 2-0 του Ολυμπιακού και ανέβηκε στους 74 βαθμούς.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς είναι στο -1 απ’ την Ένωση και περιμένουν απώλεια των «κιτρινόμαυρων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» την 9η αγωνιστική. Εκεί όπου θα κριθούν πολλά για τον τίτλο.

Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός τέθηκε νοκ άουτ για το πρωτάθλημα, όμως δεν χάνει το ενδιαφέρον του καθώς θέλει να βελτιώσει τη θέση του στην τελική κατάταξη. Οπότε το Ολυμπιακός-ΑΕΚ της Τετάρτης (15/5), τη στιγμή που θα παίζει ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, θα καθορίσουν πολλά για τον τίτλο.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ «μάχονται» για την κορυφή και ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό θέλουν να αποφύγουν την 4η θέση στο τέλος των play offs.

Super League – 5η αγωνιστική

Κυριακή 14 Απριλίου

Παναθηναϊκός-Λαμία 3-1

ΑΕΚ-Άρης 2-0

Κυριακή 12 Μαΐου

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΑΕΚ 75 (34)

2.ΠΑΟΚ 74 (34)

3.Παναθηναϊκός 71 (34)

4.Ολυμπιακός 70 (34)

5.Άρης 52 (34)

6.Λαμία 35 (34)

Επόμενη Αγωνιστική (9η)

Τετάρτη 15 Μαϊου

Λαμία-Άρης 18:00

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 20:00

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 20:00

Τελευταία Αγωνιστική (10η)

Κυριακή 19 Μαϊου

ΑΕΚ-Λαμία 20:00

Άρης-ΠΑΟΚ 20:00

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 20:00

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.