ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Η βαθμολογία της πρώτης κατηγορίας μετά την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής

Η ΑΕΚ είναι μια «ανάσα» από την κορυφή, ενω ο ΠΑΟΚ έφτασε τον Ολυμπιακό

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Η βαθμολογία της πρώτης κατηγορίας μετά την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι της 19ης αγωνιστικής της Super League, αφού οι απώλειες βαθμών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, τους έφεραν πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα και μάλιστα με ένα εμφατικό 3-0 στη Λεωφόρο και “έπιασε” τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση της Super League, μετά την ισοπαλία των Πειραιωτών με τον Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ αντίθετα, παρά το δικό της δύσκολο πέρασμα από την έδρα του Ιωνικού, είχε την ευκαιρία να βρεθεί πια μία “ανάσα” από την πρώτη θέση, αφού μείωσε τη διαφορά της από τους “πράσινους” στον ένα βαθμό.

Τα αποτελέσματα στη 19η αγωνιστική

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου
Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Σάββατο 21 Ιανουαρίου
ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-0
Άρης – Βόλος 3-0

Κυριακής 22 Ιανουαρίου
Ιωνικός – ΑΕΚ 1-2
Λεβαδειακός – Λαμία 0-0
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-3
Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-1

Η βαθμολογία στη Super League

1. Παναθηναϊκός 45
2. AEK 44
3. ΠΑΟΚ 39
4. Ολυμπιακός 39
5. Άρης 31
6. Βόλος 29
7. Ατρόμητος 24
8. Παναιτωλικός 20
9. ΟΦΗ 19
10. Αστέρας Τρίπολης 18
11. ΠΑΣ Γιάννινα 18
12. Λεβαδειακός 13
13. Λαμία 12
14. Ιωνικός 8

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.