ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελληνικό πρωτάθλημα: Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 12η αγωνιστική

Επικίνδυνη έξοδος για ΠΑΟΚ στη Νίκαια

Ελληνικό πρωτάθλημα: Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 12η αγωνιστική

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 12η αγωνιστική της Super League.

Στις 19:00 (Cosmote Sport 2HD) ο Βόλος φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία στη Λαμία, ενώ είχε προηγηθεί και η ήττα (5-1) από τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Ηπειρώτες έχασαν με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κώστας Μπράτσος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, σε αντίθεση με το συγκρότημα του Θανάση Στάικου που θα ταξιδέψει με απουσίες στον Βόλο. Συγκεκριμένα, οι Καραχάλιος και Λώλης έμειναν εκτός πλάνων και προστέθηκαν στους Κιάκο, Ριένστρα, Πριόρ, Κόντε και Λέο, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τα δύο ματς που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Super League.

Στις 21:30 (Cosmote Sport 1HD) ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη που πέτυχε στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ. Από την πλευρά του, ο Δικέφαλος θέλει να πετύχει δεύτερη σερί νίκη, μετά από αυτήν επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Ο Σπανός για δεύτερο συνεχόμενο θα στερηθεί των υπηρεσιών του Άοσμαν, που παραμένει εκτός επιλογών, καθώς είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και είναι τιμωρημένος. Εκτός και οι Οφοσού, Μίλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κουλιεράκη, ο οποίος προτιμήθηκε να μείνει εκτός για λόγους αποφόρτισης, όπως και τον Γιάσμιν Κούρτιτς. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Αντρέ Ρικάρντο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.