Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (5/11) πρόγραμμα της Super League, με τις οποίες ανοίγει η «αυλαία» της 11ης αγωνιστικής.

Στις 15:45, Η Λαμία υποδέχεται το Βόλο στο «Αθανάσιος Διάκος», με τους γηπεδούχους να θέλουν το «τρίποντο» ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Βόλος θέλει να αφήσει πίσω του την βαριά εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 5-1 και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Στις 18:30, ΟΦΗ και Ιωνικός τίθενται αντιμέτωποι στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Κρήτης, σε ένα ματς όπου διακυβεύονται πολλά. Με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στη 12η θέση με 7 βαθμούς και τους Νικαιώτες στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς, χωρίς να έχουν σημειώσει νίκη, οι δύο ομάδες θα τα παίξουν… όλα για όλα σε μια αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο, για την αποφυγή της επικίνδυνης ζώνης που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Στις 19:00, Ατρόμητος και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου». Η ομάδα των δυτικών προαστίων με νίκη «πιάνει» τους Θεσσαλονικείς στην 6η θέση, οι οποίοι προέρχονται από ισοπαλία κόντρα στον ΟΦΗ με 1-1.

Στο ματς που κλείνει την αυλαία της πρώτης μέρας της 11ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ στις 21:00 υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι των «δικεφάλων» κόντρα στην ΑΕΚ με 2-0 στην OPAP Arena, ενώ οι Ηπειρώτες θα προσπαθήσουν να πάρουν ό,τι μπορούν από αυτό το δύσκολο εκτός έδρας ματς, έχοντας και το ψυχολογικό αβαντάζ προερχόμενοι από νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Super League:

Λαμία – Βόλος | 15:45 | CS2HD
ΟΦΗ – Ιωνικός | 18:30 | CS1HD
Ατρόμητος – Άρης | 19:00 | NS2HD
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα | 21:00 | NS PRIME

Η βαθμολογία της Super League:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 30
A.E.K. 24
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20
ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 20
Π.Α.Ο.Κ. 16
ΑΡΗΣ 14
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 12
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 11
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 9
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 9
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 8
Ο.Φ.Η. 7
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 6
ΙΩΝΙΚΟΣ 4

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">