Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Πάλμα, ο οποίος σημείωσε τρία γκολ, ο Άρης επιβλήθηκε εύκολα με 5-0 της Λαμίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άρης μετρούσε τρία διαδοχικά ματς χωρίς επιτυχία και είχε μόλις μία νίκη στις έξι προηγούμενες αγωνιστικές, όμως κόντρα στην Λαμία έβαλε μαζεμένα όσα γκολ του έλειπαν στα προηγούμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Το γκολ του Φαμπιάνο στο 17′ και η αποβολή του Μπεχαράνο (με απευθείας κόκκινη) στο 21′ έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των κιτρίνων και η συνέχεια βρήκε τον Λουίς Πάλμα να “παίρνει φωτιά” και να πανηγυρίζει χατ-τρικ, για να έρθει το φινάλε και να βρει την ομάδα του Άλαν Πάρντιου να θριαμβεύει με 5-0 στο εναρκτήριο ματς της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Σημειώνεται πως αυτή ήταν η τέταρτη φετινή νίκη του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” σε σύνολο επτά αγώνων (έχει επίσης 2 ισοπαλίες και 1 ήττα) ενώ στον αντίποδα η Λαμία γνώρισε μόλις την τρίτη ήττα της μακριά από το “Αθανάσιος Διάκος” (έχει και τέσσερις ισοπαλίες).

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Πίρσμαν, Ετέμπο (85′ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (65′ Παπέ Ντιοπ), Μάνου Γκαρθία, Μαντσίνι (65′ Γκρέι), Πάλμα (85′ Νταμπό), Ζερβίνιο (65′ Καμάτσο).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Γιακουμάκης, Ντε Βινσέντι (46′ Νούνιες), Σλίβκα (75′ Καραμάνος), Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης (66′ Μποάκιε), Ασκόφσκι (46′ Τζανδάρης), Κορνέζος.