ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Γάλλος Φ.Λετεσιέ θα «σφυρίξει» στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ποιοι θα είναι οι διαιτητές στις άλλες δύο αναμετρήσεις των play off;

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Γάλλος Φ.Λετεσιέ θα «σφυρίξει» στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ όρισε τον Γάλλο διαιτητή, Φρανσουά Λετεσιέ, να διευθύνει το μεθαυριανό ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

O 33χρονος διεθνής ρέφερι, από την elite κατηγορία της UEFA, δεν έχει σφυρίξει ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σιρίλ Μουνιέ, Μεντί Ραϊμονί, 4ος ο Ευάγγελος Μανούχος και στο VAR ο Γάλλος, Πιέρ Γκελούστ με τον Πολυχρόνη Κωστάρα.

Στο Aρης-Παναθηναϊκός ορίστηκε ο γνώριμος Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Μπάλαζ Μπούζας, Πέτερ-Κόμπορ, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Μπάλας Μπέκερ με τον Νικολακάκη.

Το ματς Βόλος-ΑΕΚ θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Μεϊντάνα, Ψαρρή, 4ο τον Γκορτσίλα και στο VAR τους Κουμπαράκη, Θ. Μωυσιάδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.